Windows 10 Wi-Fi sorunu

tanerkc

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarım bir anda Wi-Fi'ye bağlanmamaya başladı. Daha doğrusu Wi-Fi'yi kapatıp açamıyorum da. Nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Tam olarak bu şekilde kaldı. Tekrar Wi-Fi butonuna tıkladığımda herhangi bir değişiklik olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denetim masasında cihazı devre dışı birakip aktif edin. Dikkat edin silmeyin.

Bilgisayarınızdaki bütün sürücüleri güncel tutun. İnternetiniz olmadığı için yapamazsınız ethernet kablonuz varsa ethernet kablonuzu bilgisayara takın ve Driver Booster programını indirin ve kurun. Sonra kendisi zaten bütün sürücüleri kuracaktır. Eğer olmadıysa başka yöntemlerde var. Yazabilirsiniz bana.

Bende de benzer sorun vardı.
Başlat menüsünden MSConfig yazıp enter bastığınız zaman açılan pencerede hizmetler bölümüne gelip tümünü etkinleştire basın. Uygula dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatınca bende düzelmişti. (Kullanmadığınız hizmetleri kapatmanızı öneririm. Kapattığınız hizmetler bilgisayarınız da çalışmayacak.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…