araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 24 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar, pazartesi günü PC topladım, Windows'u kurdum fakat Deneme sürümü, daha etkinleştirmedim OEM Key alacağım. Gelelim konuya, Windows'u kurarken Wi-Fi ağları görülmedi, sadece ethernet ile bağlanılıyor, ne yapmalıyım sizce?
Arkadaşlar, pazartesi günü PC topladım, Windows'u kurdum fakat Deneme sürümü, daha etkinleştirmedim OEM Key alacağım. Gelelim konuya, Windows'u kurarken Wi-Fi ağları görülmedi, sadece ethernet ile bağlanılıyor, ne yapmalıyım sizce?
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 24 Haziran 2020 #2 Telefondan kablo ile internet bağlayıp wifi driverini kurun. Mobil veriniz fazla ise direkt windows güncelleştirmelerini de yapabilirsiniz.
Telefondan kablo ile internet bağlayıp wifi driverini kurun. Mobil veriniz fazla ise direkt windows güncelleştirmelerini de yapabilirsiniz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Haziran 2020 #3 Cihazınızda Wi-Fi modülü var mı? Bu arada diğer konudaki sistem çalışmış galiba.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2020 #4 araba lastiği dedi: Arkadaşlar, pazartesi günü PC topladım, Windows'u kurdum fakat Deneme sürümü, daha etkinleştirmedim OEM Key alacağım. Gelelim konuya, Windows'u kurarken Wi-Fi ağları görülmedi, sadece ethernet ile bağlanılıyor, ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Alıcısı olmayan masaüstü bilgisayara Wİ-Fİ bağlanmaz. Eğer alıcı varsa sürücüleri kurdunuz mu?
araba lastiği dedi: Arkadaşlar, pazartesi günü PC topladım, Windows'u kurdum fakat Deneme sürümü, daha etkinleştirmedim OEM Key alacağım. Gelelim konuya, Windows'u kurarken Wi-Fi ağları görülmedi, sadece ethernet ile bağlanılıyor, ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Alıcısı olmayan masaüstü bilgisayara Wİ-Fİ bağlanmaz. Eğer alıcı varsa sürücüleri kurdunuz mu?
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 24 Haziran 2020 #5 Mithat Berhan dedi: Cihazınızda Wi-Fi modülü var mı? Bu arada diğer konudaki sistem çalışmış galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen, Wi-Fi modülü var mı bilmiyorum fakat Wi-Fi'ye bağlanmasının deneme sürümü Windows 10 ile bir alakası olabilir mi?
Mithat Berhan dedi: Cihazınızda Wi-Fi modülü var mı? Bu arada diğer konudaki sistem çalışmış galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen, Wi-Fi modülü var mı bilmiyorum fakat Wi-Fi'ye bağlanmasının deneme sürümü Windows 10 ile bir alakası olabilir mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Haziran 2020 #6 O anakart üstünde dahili Wi-Fi yok. Harici adaptör yoksa almanız gerek, şimdilik bağlamak için arkadaşın dediği gibi telefonu bağlayabilirsiniz. Bu arada diğer konuya da yazmanızı öneririm.
O anakart üstünde dahili Wi-Fi yok. Harici adaptör yoksa almanız gerek, şimdilik bağlamak için arkadaşın dediği gibi telefonu bağlayabilirsiniz. Bu arada diğer konuya da yazmanızı öneririm.