Windows 10 Wi-Fi'ye Hiçbir Yerden Ulaşılamıyor

Yer
YOZGAT
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Her şey internetin gitmesiyle başladı. Sonra ise başlat çubuğundaki internet simgesine tıkladığımda ise Wi-fi isimleri gelmiyordu. Ben de denetim masasından halledebileceğimi düşündüm. Girdiğimde ise hiçbir tepki vermiyordu. Durduruldu falan da demedi. Ayarlardan da girdiğimde hepsine girebilip sadece ağ yararlarına gidemiyorum. Bildirimler kısmında ise Wi-Fi tıkladığımda sadece uçak modu gözüküyordu. Internetimi nasıl tekrar aktif edebilirim?

Fn + F tuşlarından biriyle Wi-fi aktif eden tuşu dene, örneğin benim bilgisayarımda Fn +F4 ile oluyor. olmazsa Wi-fi driver'ını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin, bende de olmuştu böyle çözdüm.

Sorunu çözdüm.Hp bilgisayar kullandığım için açılışta f2 basıp PC hardware menüsüne gelerek Ağ ayarlarını sınadım.Daha sonra sistemi yeniden başlattım.Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı