Windows 10 Wifi görmeme sorunu

Daha fazla  
Merhaba ben şu anki windows performansımdan memnun olmadığım için defalarca windows 10'a geçtim ve Her seferinde Wifi sıkıntısı çektim. Komşunun internetine bağlanmaktayım ama ne zaman windows 10'a geçsem genel performans hoşuma gitse de wifi'i göremiyorum. Sürücü zaten kurulu geliyor ve kendi sürücsünüde kurdum defalarca görmüyor. Tekrar başka OS'a geçince görünüyor mobilden de görünüyor. Bir tek o ağ görünmüyor. Başıma bela oldu cidden canımı çok sıkan bir sorun lütfen yardım edin. Gerçekten kötü bir durum. Benim için yardımlarınızı bekliyorum değerli Technopat'lar lütfen cevaplayın ve belirteyim masaüstü kullanıyorum ve harici "ASUS N14 "Adaptör kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer durumu geçen gün aldığım Surface Book'da yaşadım. Modemden Wifi modu (a/b/g/n/ac) arasında geçiş yaptım ve tekrar eski haline getirdim düzeldi. Ayrıca bu işlemi yaparken modemi yeniden başlatmayı ve bilgisayardan Wifi devre dışı bırakıp açmayı da deneyebilirsiniz. Bilgisayar bir kere modemi Wifi üzerinden tanıdıktan sonra bir daha görmeme gibi bir sorun yaşamıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı