Windows 10 WiFi ve ses kullanılmıyor

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarımı açtığımda wifi simgesini göremedim ve ses simgesinin üstünde de çarpı işareti var. Hem ses çıkmıyor hem de internete bağlanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada işlem merkezinden ağ sekmesine basınca tepki vermiyor.

@Recep Baltaş

Bilgisayarın masaüstü mü dizüstü mü olup olmadığı belli değil. Wifi adaptör mü yoksa onboard mu belli değil. İşletim sistemi sürümü belli değil. İşin özü, Sarı çizmeli Mehmet Ağa.

Windows güncellemelerinden oluşmuş bi sorun olabilir. Daha önce aynı sorunlar yok muydu?.

Üstteki arkadaş biraz haklı. Yardım konusu açarken sisteminizin özelliklerini, bilgisayarın laptop mı masaütü mü, İşletim sistemi ve kaç bit olduğu yani sisteminiz hakkında daha detaylı bilgiler verirseniz daha çabuk yardım alırsınız.

Bilgisayarım dizüstü. Ultrabook olduğu için sanırım onboard yanlış hatırlamıyorsam Qualcomm Atheros AR9485WB-EG. Windows 10 64 bit en son creators update'i yüklemiştim

2 gün önce yine ses yoktu ama driver'ını yükledim ve windows sorun çözme aracı ile sorunu çözmüştüm ama şimdi olmuyor. Geri yüklemeye çalıştım olmuyor hata veriyor, sistemi yenilemeye çalıştım dosyaları sakla dedim ama onda da hata veriyor. Formatsız bu işi halletmem lazım bugün. Yardımlarını için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…