StreetMan Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 276 Çözümler 3 18 Ocak 2019 #1 Dostlar her saat başı böyle bir hata geliyor, oyun oynuyorken aşağıya atıyor ve kaybetmemi sağlıyor. Düzeltmek için n'apmam lazım, format şart mı? Değilse çözümü nedir?
Dostlar her saat başı böyle bir hata geliyor, oyun oynuyorken aşağıya atıyor ve kaybetmemi sağlıyor. Düzeltmek için n'apmam lazım, format şart mı? Değilse çözümü nedir?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 18 Ocak 2019 #2 There was a problem starting win2k.wim Sorunuzun yanıtı paylaşılmış. İngilizceniz yoksa diye yazıyorum. Malwarebyte ile tarayın ya da başlangıç uygulamalarından kullanmadığınız varsa devre dışı bırakın yazıyor.
There was a problem starting win2k.wim Sorunuzun yanıtı paylaşılmış. İngilizceniz yoksa diye yazıyorum. Malwarebyte ile tarayın ya da başlangıç uygulamalarından kullanmadığınız varsa devre dışı bırakın yazıyor.
StreetMan Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 276 Çözümler 3 18 Ocak 2019 #3 Ben internete Malwarebytes yazarsam tarayıcı çöküyor, bildiğin donuyor. Ne yapabilirim?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 18 Ocak 2019 #4 Telefonunuza setup dosyasını indirip daha sonra kablo ile indirilenler klasöründen bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.
Telefonunuza setup dosyasını indirip daha sonra kablo ile indirilenler klasöründen bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.
StreetMan Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 276 Çözümler 3 18 Ocak 2019 #5 Yok bugün bir şekilde indirmeyi başardım başka bir pc sayesinde dosyayı açınca dosya donuyor sanırım bir format şart
Yok bugün bir şekilde indirmeyi başardım başka bir pc sayesinde dosyayı açınca dosya donuyor sanırım bir format şart