Windows 10 "Windows 10 ile uyumlu olmadığından bu uygulamayı şimdi kaldırın."

• Konuyu başlatan Jizzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.861

Jizzy

Hectopat
Yer
Kdz. Ereğli
Windows 10 1909 sürümü kullanıyorum, Windows 10 20H2 sürümüne geçmek için güncelleme aracı indirdim ancak şöyle bi' hata alıyorum "Windows 10 ile uyumlu olmadığından bu uygulamayı şimdi kaldırın."
Program ekle veya kaldır da uygulama yok, ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• virtualbox.PNG
    virtualbox.PNG
    6,6 KB · Görüntüleme: 178
Denetim Masası'na gelin program ekle kaldır a tıklayın solda Windows özelliklerini aç kapa ya tıklayın bu listede sanal makine platformunda tik varsa bunu kaldırın.
ya da bu listede Oracle veya Virtual box gibi bir şey var mı kontrol edin.
Bir de program files ve program filez X86 diye iki klasör vardır C sürücüsünde iki klasördede Oracle ya da Virtual box u arayın.

Denetim Masası'na gelin program ekle kaldır a tıklayın solda Windows özelliklerini aç kapa ya tıklayın bu listede sanal makine platformunda tik varsa bunu kaldırın.
Ya da bu listede Oracle veya Virtual box gibi bir şey var mı kontrol edin.
Bir de program files ve program filez X86 diye iki klasör vardır C sürücüsünde iki klasördede Oracle'ya da Virtual box u arayın.

Sanal makine platformunda tik yok, program files (X86) da boş.

Merhaba, ben de bu orundan mustariptim fakat C diskindeki Program Files'ta dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı