HakimKrallar Femtopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #11 xenophus dedi: Merhaba, ben de bu orundan mustariptim fakat C diskindeki Program Files'ta dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, çok işime yaradı.
xenophus dedi: Merhaba, ben de bu orundan mustariptim fakat C diskindeki Program Files'ta dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, çok işime yaradı.
ego muhsin Decapat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer Cehennemin Dibi Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #12 HakimKrallar dedi: Sağ ol, çok işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Merhaba sanırım siz sorunu çözdünüz bende dosya başka bir programda açık diyor ne yapmalıyım? Neyi kapatmalıyım?
HakimKrallar dedi: Sağ ol, çok işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Merhaba sanırım siz sorunu çözdünüz bende dosya başka bir programda açık diyor ne yapmalıyım? Neyi kapatmalıyım?
A alimemo Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #13 xenophus dedi: Merhaba, ben de bu orundan mustariptim fakat C diskindeki Program Files'ta dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun, sorunu cözdüm kaç gündür ugraşıyordum sağ ol.
xenophus dedi: Merhaba, ben de bu orundan mustariptim fakat C diskindeki Program Files'ta dnplayerext2 adlı dosyada buldum VirtualBox'u ve sildim, sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun, sorunu cözdüm kaç gündür ugraşıyordum sağ ol.