Windows 10, Windows 11'e yükselmiyor

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 FreeDOS bilgisayar aldım. Flash bellekğe Windows 10 yükledim ve bilgisayara kurdum. Sonra Windows 11'e yükseltmek istedim. Girdim fakat 3. adımda hata versi. Güncelleme denetleniyoe kısmında. 2-3 kere denedim olmadı. Windows 10'um etkinleştrilmedi. Bununla alakalı olabilir mi? Nasıl yükselterim?

Direkt iso'yu indir windows 11 ve flash diskle kur. Silmek istemiyorsan sıfırdan kur değil yükselt diye bir seçenek vardı sanırım ona tıkla

Direkt ISO'yu indir Windows 11 ve flash diskle kur. Silmek istemiyorsan sıfırdan kur değil yükselt diye bir seçenek vardı sanırım ona tıkla.

O seni Windows'un içinden yükseltmeye yönlendiriyor.

Windows 10 etkinleştirmesiyle alakası olmaz. Aldığın laptop FreeDOS Windows kurarsan lisans olmaz.

Direkt iso'yu indir windows 11 ve flash diskle kur. Silmek istemiyorsan sıfırdan kur değil yükselt diye bir seçenek vardı sanırım ona tıkla
iso nedir?

Direkt ISO'yu indir Windows 11 ve flash diskle kur. Silmek istemiyorsan sıfırdan kur değil yükselt diye bir seçenek vardı sanırım ona tıkla.

Şimdi Microsoft'tan Windows 11 ISO yüklüyorum. Direkt Windows 11 yüklenecek değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…