M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 959 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Bence daha modern görsel olarak geliştirilip bize sunulan bu işletim sistemi de amacına ulaşmış gözüküyor, sizin fikriniz ne? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2025
Bence daha modern görsel olarak geliştirilip bize sunulan bu işletim sistemi de amacına ulaşmış gözüküyor, sizin fikriniz ne?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.755 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #2 M3rt0o dedi: Bence daha modern görsel olarak geliştirilip bize sunulan bu işletim sistemi de amacına ulaşmış gözüküyor, sizin fikriniz ne? Genişletmek için tıkla... 7'nin desteği bittikten sonra 10 daha öne çıktı ve hala öyle. 11 fazla kaynak kullanımından ve gereksiz şeylerinden dolayı tercih edilmiyor daha doğrusu gerek duyulmuyor yani çığır açan bir şey yok 11'de.
M3rt0o dedi: Bence daha modern görsel olarak geliştirilip bize sunulan bu işletim sistemi de amacına ulaşmış gözüküyor, sizin fikriniz ne? Genişletmek için tıkla... 7'nin desteği bittikten sonra 10 daha öne çıktı ve hala öyle. 11 fazla kaynak kullanımından ve gereksiz şeylerinden dolayı tercih edilmiyor daha doğrusu gerek duyulmuyor yani çığır açan bir şey yok 11'de.