Hanzo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2015 #1 PC'de korsan Windows 7 yüklü ancak altında orjinal lisansı var. Tekrar Windows kurmak istemiyorum. Windows 10 Windows 7 Key'ini kabul eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2015
PC'de korsan Windows 7 yüklü ancak altında orjinal lisansı var. Tekrar Windows kurmak istemiyorum. Windows 10 Windows 7 Key'ini kabul eder mi?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2015 #2 Hayır, etmez. Yapmanız gereken temiz kurulum ile Windows 7 kurmak olacaktır. Kurarken lisansınızı girdiğinize emin olun. Güncellemeleri sonuna kadar alın ve işletim sistemini rezerve edin. Sonra yükseltme işlemini yapabilirsiniz.
Hayır, etmez. Yapmanız gereken temiz kurulum ile Windows 7 kurmak olacaktır. Kurarken lisansınızı girdiğinize emin olun. Güncellemeleri sonuna kadar alın ve işletim sistemini rezerve edin. Sonra yükseltme işlemini yapabilirsiniz.