Windows 10, Windows 8.1 ile Dual Boot yapılabilir mi?

Foxie

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming X570-PLUS(WI-FI) | Ryzen 7 5800X | Asus ROG Strix RTX 3080 10G LHR | Phanteks P500A DRGB | Corsair Force MP600 1TB SSD | Kioxia Exceria G2 1TB SSD | GSKILL RipjawsV 16x2 32GB 3200Mhz CL16 | Cooler Master G800 800W 80+ Gold | MSI MAG274QRF-QD 2K-165HZ 1ms 27" | Asus TUF Gaming VG259QR FHD - 165HZ 1MS 24.5" | Logitech MX Mechanical Mini | HyperX Pulsefire Raid | Logitech G733
Meslek
Game Developer
Daha yeni Windows 10 64 bit EN teknik ön izlemesini indirdim. Şu anki işletim sistemime ve dosyalarıma silmeden zarar vermeden, Windows 10 u deneme amaçlı kurabilirmiyim? Sırf merakımdan kuracağım. Daha önce hiç Dual Boot yapmadım.

D diskinde 132 GB boş alan var.
C diskinde ise 97 GB boş alan var.

Şimdi yapacağım işlem şu mu, iso dosyasını yazma programı ile(Windows 7 download tool) USB ye yazıp Bios a girip USB den başlatmak ve kurulacak disk olarak D yi seçmek, hiç bir diski biçimlendirmek istemiyorum.

Sistem için ayrılan 350 mb lık bir bölüm oluyor oraya bir şey yapacakmıyım?

Sabit diskte yeni bir birim oluştur. Windows kurulum ekranında bu bölümü seçerek kur. İşlem bitince PC açılışında hangi sistemi açayım diye soruyor. İki sistemi de sorunsuz kullanıyorum. Ne veri ne de ayarlarda kayıp olmadı. Üstelik önizlemeyi kurarken aynı E-posta adresini girersen masaüstü arkaplanın gibi şeyleri hesabınla eşitleyip hep yeniden yüklüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…