Merhaba arkadaşlar. Benim 2 GB RAM'li laptopım var ve Windows 10'da biraz yavaş çalışıyor. Windowws 8.1 dönme kararı aldım ve hiçbir şey silmeden dönmek istiyorum. Mümkün mü?
Bütün silinmesini istemediğiniz dosyaları D diskine at temiz kurulum sırasında disk bölme yaparken D diskini silmez veya biçimlendirmez isen D diskine attıkların silinmez
Bütün silinmesini istemediğiniz dosyaları D diskine at temiz kurulum sırasında disk bölme yaparken D diskini silmez veya biçimlendirmez isen D diskine attıkların silinmez.
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 GB RAM'li laptopım var ve Windows 10'da biraz yavaş çalışıyor. Windowws 8.1 dönme kararı aldım ve hiçbir şey silmeden dönmek istiyorum. Mümkün mü?
Evet mümkün. ilk önce USB ye Windows 8 i yaz. Sonra kurulum kısmında C diskini seç ama sakın silme sadece diskine Windows 8 i kur. Sonra Windows 8 kurulduktan sonra bütün bilgilerin Windows.old klasörüne gelir.
Evet mümkün. İlk önce USB'ye Windows 8'i yaz. Sonra kurulum kısmında C diskini seç ama sakın silme sadece diskine Windows 8'i kur. Sonra Windows 8 kurulduktan sonra bütün bilgilerin Windows.old klasörüne gelir.