Windows 10 "Windows bazı kişisel dosyalarınızı silemedi" hatası

MertXX12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım biraz yavaşladığı için bilgisayarı bir sıfırlayayım dedim sıfırlamaya başladım sıfırlanırken Windows bazı kişisel dosyalarınızı silemedi hatası verdi. Daha öncesinde de yapmıştım ama ilk defa bu hatayla karşılaştım sonrasında direkt Windows kuruluma geçti. Kurulum esnasında Windows yüklenemedi tamam basın ve yeniden başlatın gibi bir hata verdi. Ben de internetten bakarak sorunu çözdüm ama şimdi de kurulum yüzdesine %64'e kadar geliyor. Sonrasında yine kendini yeniden başlatıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir, lütfen yardımcı olun :(

Edit: Bilgisayarım normalde 8.1'di 10 yükselttim.

Bu tür sıfırlama işleminden önce antivirüs kullanıyorsanız kaldırın ve temiz önyükleme yapın. Tabi bu sistemi doğru açılanlar için geçerli.
_______
Konu sahibi sizin yapacağınız şey ise windows onarma yapmak idi kurulum medyasını takıp. Yada yaptığınızı gibi yükseltme veya format atmaktı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı