Yoresel Disk Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 RAM 8gb SSD veya HDD modeli 1tb+500gb Ekran kartı Rx550 İşlemci Amd Fx6300 PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Dosya Ekleri IMG-20220506-WA0000.jpg 65,9 KB · Görüntüleme: 53
PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş.
W WHussars Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 321 Çözümler 4 6 Mayıs 2022 #2 Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı?
Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı?
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 6 Mayıs 2022 #3 Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız bu PC de admin yetkisine sahip değil ise. O yüzden bu hatayı alıyor olabilir.
Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız bu PC de admin yetkisine sahip değil ise. O yüzden bu hatayı alıyor olabilir.
Yoresel Disk Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #4 WHussars dedi: Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım alıyor. Resmini çekip bana attı.
WHussars dedi: Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım alıyor. Resmini çekip bana attı.