Yoresel Disk Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 RAM 8gb SSD veya HDD modeli 1tb+500gb Ekran kartı Rx550 İşlemci Amd Fx6300 PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Dosya Ekleri IMG-20220506-WA0000.jpg 65,9 KB · Görüntüleme: 55
PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş.
W WHussars Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 321 Çözümler 4 6 Mayıs 2022 #2 Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı?
Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 6 Mayıs 2022 #3 Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız bu PC de admin yetkisine sahip değil ise. O yüzden bu hatayı alıyor olabilir.
Yoresel Disk dedi: PC benim değil ve şu an erişimim yok arkadaşımın PC'si herhangi bir uygulamayı çalıştırmak istese bu arızayı alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız bu PC de admin yetkisine sahip değil ise. O yüzden bu hatayı alıyor olabilir.
Yoresel Disk Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #4 WHussars dedi: Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım alıyor. Resmini çekip bana attı.
WHussars dedi: Sen mi hata alıyorsun arkadaşın mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım alıyor. Resmini çekip bana attı.