ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #11 turko35408 dedi: İyi de hocam. Windows kurduktan sonra yer kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar öyle geliyordu zaten 12 GB boş kalıyordu sadece Discord ve Chrome yükleyeceğim başka bir işim yok.
turko35408 dedi: İyi de hocam. Windows kurduktan sonra yer kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar öyle geliyordu zaten 12 GB boş kalıyordu sadece Discord ve Chrome yükleyeceğim başka bir işim yok.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 26 Mart 2023 #12 ozaylol dedi: Hocam bilgisayar öyle geliyordu zaten 12 GB boş kalıyordu sadece Discord ve Chrome yükleyeceğim başka bir işim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Yazdıklarımı aynen uygulayın.
ozaylol dedi: Hocam bilgisayar öyle geliyordu zaten 12 GB boş kalıyordu sadece Discord ve Chrome yükleyeceğim başka bir işim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Yazdıklarımı aynen uygulayın.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #13 turko35408 dedi: Tamamdır hocam. Yazdıklarımı aynen uygulayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim şu an kuruluyor bir şey olursa etiketlerim muhtemelen ilk kurarken de yer yoktu yüzden kurulmadı. turko35408 dedi: Tamamdır hocam. Yazdıklarımı aynen uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler çok kısa bir sürede kurdum. ozaylol dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim şu an kuruluyor bir şey olursa etiketlerim muhtemelen ilk kurarken de yer yoktu yüzden kurulmadı. Hocam teşekkürler çok kısa bir sürede kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ancak ses yok ve pil göstergesi çalışmıyor aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir sürü aygıt var. Son düzenleme: 26 Mart 2023
turko35408 dedi: Tamamdır hocam. Yazdıklarımı aynen uygulayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim şu an kuruluyor bir şey olursa etiketlerim muhtemelen ilk kurarken de yer yoktu yüzden kurulmadı. turko35408 dedi: Tamamdır hocam. Yazdıklarımı aynen uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler çok kısa bir sürede kurdum. ozaylol dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim şu an kuruluyor bir şey olursa etiketlerim muhtemelen ilk kurarken de yer yoktu yüzden kurulmadı. Hocam teşekkürler çok kısa bir sürede kurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ancak ses yok ve pil göstergesi çalışmıyor aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir sürü aygıt var.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 26 Mart 2023 #14 Güncellemeleri denetleyin. İsteğe bağlı olanlar içinde sürücüler var mı bakın.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #15 turko35408 dedi: Güncellemeleri denetleyin. İsteğe bağlı olanlar içinde sürücüler var mı bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam yok Intel driver yardımcısı indirdim ve yeniden başlattım eksik sürücüyü buldu ama bir şey değişmedi.
turko35408 dedi: Güncellemeleri denetleyin. İsteğe bağlı olanlar içinde sürücüler var mı bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam yok Intel driver yardımcısı indirdim ve yeniden başlattım eksik sürücüyü buldu ama bir şey değişmedi.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 26 Mart 2023 #16 Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr
Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #17 turko35408 dedi: Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
turko35408 dedi: Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 26 Mart 2023 #18 Arama kısmına N240 yazın.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #19 Eyvallah hocam ile yaradı turko35408 dedi: https://www.casper.com.tr/driver-indirme[/URL Genişletmek için tıkla... http://
Eyvallah hocam ile yaradı turko35408 dedi: https://www.casper.com.tr/driver-indirme[/URL Genişletmek için tıkla... http://