beratberkin Centipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 11 2 Aralık 2020 #1 Windows'ta güncelleme yaparken böyle bir seçenek çıktı. Bende tıklayıp indir ve yükle dedim. Tıklamadan önce bağlantı vardı fakat şu an yok. Kontrol ettiğimde böyle bir hata aldığımı fark ettim sürücüleri elle güncellediğimde. Böyle bir hata aldım, ne yapabilirim? Şu anda internet bağlantım yok.
Windows'ta güncelleme yaparken böyle bir seçenek çıktı. Bende tıklayıp indir ve yükle dedim. Tıklamadan önce bağlantı vardı fakat şu an yok. Kontrol ettiğimde böyle bir hata aldığımı fark ettim sürücüleri elle güncellediğimde. Böyle bir hata aldım, ne yapabilirim? Şu anda internet bağlantım yok.
PXHGHOST Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #2 Windows Update'nin İsteğe bağlı sürücü güncelleştirmeleri SADECE bozuk sürücüleri onarmak içindir. Wi-Fi'nde (Yada Ethernetinde) bir sorun yoksa O sürücüyü yüklememen gerekir sürücüyü eski sürümüne döndürmeyi deneyebilirsin
Windows Update'nin İsteğe bağlı sürücü güncelleştirmeleri SADECE bozuk sürücüleri onarmak içindir. Wi-Fi'nde (Yada Ethernetinde) bir sorun yoksa O sürücüyü yüklememen gerekir sürücüyü eski sürümüne döndürmeyi deneyebilirsin