Windows 10 Windows güvenliği Trojan:Win32/Phonzy.A!ml hatası veriyor

Bundan önce

Bilemedim hocam başka bir dosyadan da bulaşmış olabilir. Store genellikle güvenlidir.

Bundan önce oyunindir VIP'ten barış gnin oynadığı PC tamir SIM yükledim ama yüklemeyi denerken zaten dosya açılmadı ve bu virüs uyarısı ve kasma Blender'den sonra olmaya başlaı

Bundan önce.

Bundan önce oyunindir VIP'ten barış gnin oynadığı PC tamir SIM yükledim ama yüklemeyi denerken zaten dosya açılmadı ve bu virüs uyarısı ve kasma Blender'den sonra olmaya başlaı.

Bu dosyadan olabilir hocam. Zaten büyük ihtimalle crack. Siz yine de virüs taramasını yapın.

Şu an hızlı tarama yaptım temiz çıktı tam taramayı başlatım 1 saat falan var.

Tam tarama bitti 1.450 bin dosya tarandı bir sonuç çıkmadı tekrar başlatım ama ne yapmam gerek.

Hala Defender'deki hata devam ediyor mu?

Başlıkta gördüğünüz gibi böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek? Windows 10 lisanslı, format atamam, Kaspersky yok.
Lisansın OEM olup olmadığını kontrol et OEM ise format sonrasındada aktif olur lisans.

Başlıkta gördüğünüz gibi böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek? Windows 10 lisanslı, format atamam, Kaspersky yok.
Yada USB'ye antivirüs yazılımı yükleyip USB üzerinden tarama yapıp virüsü silebilirsin.

Hala Defender'deki hata devam ediyor mu?

Kasperysky demo yükledikten sonra Defender kalktı

Lisansın OEM olup olmadığını kontrol et OEM ise format sonrasındada aktif olur lisans.

Yada USB'ye antivirüs yazılımı yükleyip USB üzerinden tarama yapıp virüsü silebilirsin.
pc yi aldığımda win 10 single fln vardı sonra bakıma gönderdim geldiğinde home omuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…