Zeki Efe Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Başlangıçta şifre istiyor ben de böyle olmasını istemiyorum. Hello'yu kapatmak istedim ama olmuyor. Nasıl yapılır?
Başlangıçta şifre istiyor ben de böyle olmasını istemiyorum. Hello'yu kapatmak istedim ama olmuyor. Nasıl yapılır?
Çözüm ygtylc 5 Mart 2024 Pin ekleyin, alttaki ayarı kapatın sonra da şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pin ekleyin, alttaki ayarı kapatın sonra da şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 5 Mart 2024 #2 Pin ekleyin, alttaki ayarı kapatın sonra da şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Pin ekleyin, alttaki ayarı kapatın sonra da şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Zeki Efe Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 Teşekkür ederim oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024 Artı 0 Eksi