Windows 10 "Windows" Klasörünü Sildikten Sonra Aşırı Yavaşlaması

UltraTKT

Kilopat
İzlediğim bir videoda Windows klasörünü silin daha hızlı PC olur demişti. Ben de sildim ancak hepsini değil. Ama PC'yi tekrar açtığımda aşırı yavaş ve siyah bir ekranla karşılaştım. Eski sildiğim bir-iki tane dosyayı yükledim ama daha da var galiba. Ancak ayarlaradıklarım da açılmadı. Sonra Windows'u güncelle falan dedi. O eski Windows klasörünü eksiksiz nasıl apartman format atmaya zamanım yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bir kurulum iyi olur diye düşünüyorum. Bu en iyi çözümdür bence. İşletim sisteminiz nedir?

Abi bu şaka mı? Windows klasörü silinir mi hiç?

Format atacak vaktin yoksa ve eğer CMD veya Windows Powershell çalışıyorsa sfc /scannow komutunu uygula ve bilgisayarı internet bağlantısı var olacak şekilde tut. Eksik dosyaları tek tek indirip düzeltmeye çalışacak.

Alternatif yöntem Windows 10 kurulum dosyasını Windows açıkken başlatman ve bu bilgisayarı yükselt seçeneğini seçmen.

Windows 10 kurulum dosyası nedir?fotoğraflarla adım adım anlatırsanız çok sevineceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…