flexyfoxes Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Windows + Shift + S ile almış olduğum ekran görüntüleri nereye kaydediliyor? Resimler klasörüne baktım yok.
Windows + Shift + S ile almış olduğum ekran görüntüleri nereye kaydediliyor? Resimler klasörüne baktım yok.
Çözüm zValiant 14 Ağustos 2023 Temp klasörüne kaydediliyor, yani geçici klasöre. Bir süre sonra siliniyor fotoğraflar. Aracın genel amacı resimleri kaydetmekten ziyade panoya kopyalayarak kullanmak.
Temp klasörüne kaydediliyor, yani geçici klasöre. Bir süre sonra siliniyor fotoğraflar. Aracın genel amacı resimleri kaydetmekten ziyade panoya kopyalayarak kullanmak.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 7 14 Ağustos 2023 #2 Hocam kaydediyor musunuz? Artı 0 Eksi
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Ağustos 2023 #3 Temp klasörüne kaydediliyor, yani geçici klasöre. Bir süre sonra siliniyor fotoğraflar. Aracın genel amacı resimleri kaydetmekten ziyade panoya kopyalayarak kullanmak. Son düzenleme: 14 Ağustos 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
Temp klasörüne kaydediliyor, yani geçici klasöre. Bir süre sonra siliniyor fotoğraflar. Aracın genel amacı resimleri kaydetmekten ziyade panoya kopyalayarak kullanmak.
KS KS flexyfoxes Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 zValiant dedi: Temp klasörüne kaydediliyor, yani geçici klasöre. Bir süre sonra siliniyor fotoğraflar. Aracın genel amacı resimleri kaydetmekten ziyade panoya kopyalayarak kullanmak. Genişletmek için tıkla... Peki böyle bir klasore kaydedecek ve Windows Shift s gibi bir tuşa bastığımda seçtiğim alanı kaydedecek kolay arayüzü bir program var mı? Artı 0 Eksi
zValiant dedi: Temp klasörüne kaydediliyor, yani geçici klasöre. Bir süre sonra siliniyor fotoğraflar. Aracın genel amacı resimleri kaydetmekten ziyade panoya kopyalayarak kullanmak. Genişletmek için tıkla... Peki böyle bir klasore kaydedecek ve Windows Shift s gibi bir tuşa bastığımda seçtiğim alanı kaydedecek kolay arayüzü bir program var mı?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Ağustos 2023 #5 flexyfoxes dedi: Peki böyle bir klasore kaydedecek ve Windows Shift s gibi bir tuşa bastığımda seçtiğim alanı kaydedecek kolay arayüzü bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Lightshot veya ShareX öneririm. Ben Lightshot kullanıyorum. Artı 1 Eksi
flexyfoxes dedi: Peki böyle bir klasore kaydedecek ve Windows Shift s gibi bir tuşa bastığımda seçtiğim alanı kaydedecek kolay arayüzü bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Lightshot veya ShareX öneririm. Ben Lightshot kullanıyorum.
KS KS flexyfoxes Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #6 zValiant dedi: LightShot veya ShareX öneririm. Ben LightShot kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu programlar arka planda çalıştığında sistemi yasalaştırmı? Artı 0 Eksi
zValiant dedi: LightShot veya ShareX öneririm. Ben LightShot kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu programlar arka planda çalıştığında sistemi yasalaştırmı?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Ağustos 2023 #7 flexyfoxes dedi: Bu programlar arka planda çalıştığında sistemi yasalaştırmı. Genişletmek için tıkla... Hayır varlığını bile hissetmezsiniz. Artı 0 Eksi
flexyfoxes dedi: Bu programlar arka planda çalıştığında sistemi yasalaştırmı. Genişletmek için tıkla... Hayır varlığını bile hissetmezsiniz.