Windows 10 Windows Update Güncellemesi Durdurulamıyor

Kayrahan

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 Pro işletim sistemi kullanan bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarda CS:GO oynarken bir anda pingim 600-700'e fırladı. Nedenini araştırırken sorunun windows update'in güncelleştirme yapması olduğunu keşfettim. Güncellemeleri durdurmaya çalıştım ama nereden yapılacağını bulamadım. Bu nedenle oyun oynarken çok fazla ping oluyor ve bende oyunu oynayamıyorum. Bu güncelleştirmeleri nasıl durdururum eğer bileniniz varsa lütfen anlatsın. Şimdiden teşekkürler.

Hizmetler-Windows Update-Özellikler - durdur olacak. Öyle yapınca durduruyordu ama deneyin +başlangıç türü elle yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yanıt için teşekkürler. Ben biraz araştırma yaptım ve windows 10 işletim sistemlerinde windows update'in güncellemeleri otamatik olarak yaptığı ve bunun durdurulamayacağı yazılmış. Sadece bu güncellemeleri geciktirebiliyormuşuz. Ancak benim görüşüme göre bu çok saçma olmuş çünkü oyun oynarken birden bire durduramayacağın bir indirme başlarsa bu çok fazla pinge neden olur ve oyununu mahvedebilir. Umarım bun özelliği kaldırırlar.

Evet korsana yönelik sanırım.

Yapacak bir şey yok mecburen indireceğiz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…