K Kamer Kurunç Hectopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar merhaba windows update'e girdim windows 10'a geçmek için ama söyle bi update sorunum var. Yardımcı olursanız sevınırım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
Arkadaşlar merhaba windows update'e girdim windows 10'a geçmek için ama söyle bi update sorunum var. Yardımcı olursanız sevınırım.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 29 Temmuz 2015 #2 Kamer Kurunç dedi: Arkadaşlar merhaba windows update'e girdim windows 10'a geçmek için ama söyle bi update sorunum var. Yardımcı olursanız sevınırım. Eki Görüntüle 91733 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp bir de öyle deneyin. Genelde böyle bir sorun olunca ben böyle çözüyordum.
Kamer Kurunç dedi: Arkadaşlar merhaba windows update'e girdim windows 10'a geçmek için ama söyle bi update sorunum var. Yardımcı olursanız sevınırım. Eki Görüntüle 91733 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp bir de öyle deneyin. Genelde böyle bir sorun olunca ben böyle çözüyordum.
mcevikbas Hectopat Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #3 ayni sorun bende de var. rezerve edeli nenem kiz idi. ama hala update gelmedi. unuttular beni herhalde )
ayni sorun bende de var. rezerve edeli nenem kiz idi. ama hala update gelmedi. unuttular beni herhalde )