Windows 10 "Windows'u Etkinleştir" Yazısı Çıkıyor

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Windows'umu daha dün format attırdım. Hata konularımda da var. Format attırmadan öncede aynı sorun vardı, sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıktı ve ayarlardan kişiselleştirme gibi yerlere giremiyorum. ne olur yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
10TL'ye Windows 10 alabilirsin. Neden ucuz diyorsan eğer çünkü Windows 10 aldığında sadece 1 cihazda kullanılıyor olması ve CD göndermiyorlar bu yüzden fiyatları çok ucuz.

10TL'ye Windows 10 alabilirsin. Neden ucuz diyorsan eğer çünkü Windows 10 aldığında sadece 1 cihazda kullanılıyor olması ve CD göndermiyorlar bu yüzden fiyatları çok ucuz.

Etkinleştirme yapacağım dedi. Ayrıca ilk açtığımda sorun yoktu 1 saat sonra oldu.

Sorunu bende bilmiyorum dediğim gibi etkinleştirme yapacaksınız. Bu yüzden Windows 10 key almanız lazım. 10TL'ye Key alabilirsiniz önermiştim dostum.
Neyse bir çözüm bulunur elbet. İyi günler.

Etkinleştirme yapacağım dedi. Ayrıca ilk açtığımda sorun yoktu 1 saat sonra oldu.
Zaten ilk aldığınızda gözükmez direk. Anahtar kodu girmeniz için süre tanır. Ardından gözükmeye başlar. Windows’ un hangi versiyonu yüklü?

Hayır. Pro, Home vs. şeklinde sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…