Windows 10 "Windows'u etkinleştir" yazısı

OEM key değil de Retail daha iyi.
Retail alaydınız keşke.

OEM key değil de Retail daha iyi.
Retail alaydınız keşke.
Retail key biraz daha kurumsal, farklı cihazlarda kullanma niyetim yok şu an diğer cihazım lisanslı Windows ürünü. Bir de Retail keylerde ileride başka cihazda kullanılma riski yine var, OEM key ile anakartta gömülü dursun istedim.

Benimki de 7 aylık bende de bu sabahtan itibaren köşede Windows'u etkinleştir yazmaya başladı Windows 10 Pro ben laptopu aldığımda vardı nedenini bilen var mı?

Benimki de 7 aylık bende de bu sabahtan itibaren köşede Windows'u etkinleştir yazmaya başladı Windows 10 Pro ben laptopu aldığımda vardı nedenini bilen var mı?
Deneme süresi bitmiştir.

Ucuz olan key'ler sorun yaratabiliyor, banada olmuştu

Aynı şeyi yaşadım ben de, büyük ihtimal süresi geçiyor ama emin değilim. OEM key alıp etkinleştirdim ben.

Aldığınız 30-20 TL'lik Key'lerle korsan arasında bir fark yok.

Korsana güncelleme gelmiyor diye biliyorum OEM'i orijinal Windows gibi sayıyor sadece tek cihazda kullanılabiliyor OEM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…