Windows 10 Windows'u Etkinleştirme Sorunu

KMS sorun yaratmış olabilir. Key tek kullanımlık değildir. Baştan tekrar format atın, öyle deneyin.

Peki benim sistem zaten KMS virüsten temizlendi ama etkin Pro olarak böyle mi kalması daha iyi yoksa format atıp Key girmek mi? Performasa etkisi şu an olur mu? laptop altındaki Key Home SG sürüm.

Peki benim sistem zaten KMS virüsten temizlendi ama etkin Pro olarak böyle mi kalması daha iyi yoksa format atıp Key girmek mi? Performasa etkisi şu an olur mu? laptop altındaki Key Home SG sürüm.
Domain ortamında filan çalışmayacaksanız Pro sürümünün size pek artısı olacağını sanmıyorum. En iyisi format atıp orijinal key'i kullanın.

Domain ortamında falan çalışmayacaksanız Pro sürümünün size pek artısı olacağını sanmıyorum. En iyisi format atıp orijinal Key'i kullanın.

Render işlemlerinde Pro öneriyorlar. Domainle işim yok. Şöyle bir şey var. Format attıktan sonra Office için KMS kullanıyorum mecburi Win'de etkinleşiyor. Yalnızca Office etkinleştiremiyorum bunun bir çaresi var mı?

Crack'li programlar her zaman başınızı ağrıtır. "lisansbudur" adlı siteye bir göz atın. Daha ucuza legal lisanslar bulabilirsiniz.

Domain ortamında falan çalışmayacaksanız Pro sürümünün size pek artısı olacağını sanmıyorum. En iyisi format atıp orijinal Key'i kullanın.

Render işlemlerinde Pro öneriyorlar. Domainle işim yok. Şöyle bir şey var. Format attıktan sonra Office için KMS kullanıyorum mecburi Win'de etkinleşiyor. Yalnızca Office etkinleştiremiyorum bunun bir çaresi var mı?

Crack'li programlar her zaman başınızı ağrıtır. "Lisansbudur" adlı siteye bir göz atın. Daha ucuza legal lisanslar bulabilirsiniz.

Sadece Office crackli ve tanıdığım arkadaş yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…