Windows 10 WinRAR ile açılan ISO dosyası nasıl Rufus ile USB'ye yazdırılır?

Ben bu konudan Win 10 20H2 sürümünü ISO dosyası şeklinde indirmiştim indirme bittiğinde WinRAR olarak karşıma çıktı ama refus uyugulamasına yani flash belleğe ISO dosyası şeklinde atmam lazım sorun nedir?
Konu

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyanız RAR değil ISO. Zaten uzantıdan görülüyor, RAR uyumluluğu seçtiğiniz için o şekilde. Rufus ile indirdiğiniz dosyayı seçin kurulum işlemini yapacaktır.

Ben şimde Rufus programı ile flash belleğe çıkardım belleğin içi böyle şimdi Boot menüsünden Windows kurabilirim değil mi?

İSO dosyasını üzerine sürüklemen yeterli başka bir şey yapmana gerek yok.

Ben şimde Rufus programı ile flash belleğe çıkardım belleğin içi böyle şimdi Boot menüsünden Windows kurabilirim değil mi?
Eki Görüntüle 692578
Windows açıkken kuruluma başlayacaksınız setup.exe dosyasını çalıştırın. Temiz kurulum için bu disk üzerinden bilgisayarı çalıştırın. Sizin hiçbir dosyaya dokunmanıza gerek yok.

Windows açıkken kuruluma başlayacaksınız setup.exe dosyasını çalıştırın. Temiz kurulum için bu disk üzerinden bilgisayarı çalıştırın. Sizin hiçbir dosyaya dokunmanıza gerek yok.

2.bilgisayarda galiba Windows işletim sistemi yok onun için bu konuyu açtım ve 2.bilgisayarda bu hatayı alıyorum ilk defa şu an kurdum tahminimce sıfırlanıp işletim sistemi kurmamışlar bu hatayı biliyor musunuz?
Bilgisayarı açınca direk bu ekrana atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…