Toshi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #1 Merhaba, sistemim boşta olmasına rağmen bu program işlemcinin %10 - 15'ini kullanıyor. Kaspersky ve Malwarebytes ile sistemi taradım.
Merhaba, sistemim boşta olmasına rağmen bu program işlemcinin %10 - 15'ini kullanıyor. Kaspersky ve Malwarebytes ile sistemi taradım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Temmuz 2017 #2 Hizmetler altından Windows Yönetim Yardımcıları'nı yeniden başlatın.
Toshi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #3 Başlatmayı denedim. Yeniden başlatınca sadece o oturum için geçerli oluyor, Bilgisayarı kapatıp açtığımda durum aynı.
Başlatmayı denedim. Yeniden başlatınca sadece o oturum için geçerli oluyor, Bilgisayarı kapatıp açtığımda durum aynı.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #4 Toshi dedi: Başlatmayı denedim. Yeniden başlatınca sadece o oturum için geçerli oluyor, Bilgisayarı kapatıp açtığımda durum aynı. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldunuz mu ?
Toshi dedi: Başlatmayı denedim. Yeniden başlatınca sadece o oturum için geçerli oluyor, Bilgisayarı kapatıp açtığımda durum aynı. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldunuz mu ?