O opilimus Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #1 Gerçekten güzel bir uygulama olmuş, ek bir program kullanmamıza gerek kalmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2015
Gerçekten güzel bir uygulama olmuş, ek bir program kullanmamıza gerek kalmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Ağustos 2015 #2 Bende olmuyor CS:GO ve Lol oyunlarında Win-G yapına açılmıyor.
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 22 Ağustos 2015 #3 Saykopat dedi: Bende olmuyor CS:GO ve Lol oyunlarında Win-G yapına açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun tam ekransa olmuyor. Pencereli veya çerçevesiz olması gerek. Birde ekran kartınızın desteklemesi gerek tabii. Desteklenen kartlar şöyle: AMD 7900 serisi veya üstü Intel HD Graphics 4000 veya üstü NVidia GTX 600 serisi veya üstü Son düzenleme: 22 Ağustos 2015
Saykopat dedi: Bende olmuyor CS:GO ve Lol oyunlarında Win-G yapına açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun tam ekransa olmuyor. Pencereli veya çerçevesiz olması gerek. Birde ekran kartınızın desteklemesi gerek tabii. Desteklenen kartlar şöyle: AMD 7900 serisi veya üstü Intel HD Graphics 4000 veya üstü NVidia GTX 600 serisi veya üstü
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Ağustos 2015 #4 Tam ekran olduğu için açmıyor o zaman ne anladım ben bu işten
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 22 Ağustos 2015 #5 Saykopat dedi: Tam ekran olduğu için açmıyor o zaman ne anladım ben bu işten Genişletmek için tıkla... Evet bence de saçma. Bazı oyunlarda da açıyor şansa bazen anlamadım gitti
Saykopat dedi: Tam ekran olduğu için açmıyor o zaman ne anladım ben bu işten Genişletmek için tıkla... Evet bence de saçma. Bazı oyunlarda da açıyor şansa bazen anlamadım gitti