Öncelikle herkese merhaba. Ağustos ayında hayatımın hatasını yaparak bir adet Xbox One S gamepad satın aldım. İlk aldığım ay pek bir sıkıntı göremedim çünkü sadece NBA 2K18 oynuyordum. Daha sonra Fifa 17 oynamaya başlamamla sorunların başlaması bir oldu çünkü oyunu oynarken felaket kasmaya başlıyordu. Başlarda ne olduğunu anlamadım ama araştırmam sonucu fark ettim ki sorunun ana kaynağı Xbox kolu. Başlarda sadece Fifa 17'de olan bu sorun Fifa 19 almam ile birlikte sona erdi gibi görünüyordu ama geçenlerde gelen Windows 10 güncellemesi ile tekrar başladı. Yine internette bulduğum kadarı ile kolun pili biterken kasmalar daha fazla oluyormuş, o yüzden pilleri değiştirdim. Biraz düzelme oldu ama hala arada oyunları ve bilgisayarı kastırmaya devam ediyor. İnternette gördüğüm her çözümü denedim, Bluetooth adaptörünü 3.0 portundan 2.0 portuna taktım sorun hala devam etti. Eski driverları indirip onları kurdum, bazılarında düzelmiş ama bende tam tersi tuş ayarlarını bozdu örneğin B tuşuna bastığımda A tuşuna basmışım gibi algılıyordu vs. Şuan eskiden sorun olmayan NBA 2K18 oyununda bile inanılmaz lag oluşmasına sebep veriyor. Sorun ile ilgili önerilerinizi bekliyorum. Son çare olarak Windows 8.1 falan kuracağım herhalde çünkü sorunun Windows 10 olduğuna neredeyse tamamen eminim ayrıca son güncelleme ile mağazadan uygulama indiremiyorum ve eskiden çalışan Forza Horizon 3 oyunum da açılmıyor.