nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 24 Nisan 2021 #1 İyi günler. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
A Abuzetin Picopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 391 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Kocaeli 24 Nisan 2021 #2 Hizmetlerden IP yardımcısını otomatiğe al ve aktif et. Dün bende bu sorunu yaşamıştım yabancı bir kanaldan görüp yapmıştım oldu. (Alıntı yapılmıştır.) Artı 0 Eksi
Hizmetlerden IP yardımcısını otomatiğe al ve aktif et. Dün bende bu sorunu yaşamıştım yabancı bir kanaldan görüp yapmıştım oldu. (Alıntı yapılmıştır.)
KS KS nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 24 Nisan 2021 #3 Abuzetin dedi: Hizmetlerden IP yardımcısını otomatiğe al ve aktif et. Dün bende bu sorunu yaşamıştım yabancı bir kanaldan görüp yapmıştım oldu. (Alıntı yapılmıştır.) Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Abuzetin dedi: Hizmetlerden IP yardımcısını otomatiğe al ve aktif et. Dün bende bu sorunu yaşamıştım yabancı bir kanaldan görüp yapmıştım oldu. (Alıntı yapılmıştır.) Genişletmek için tıkla...
A Abuzetin Picopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 391 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Kocaeli 24 Nisan 2021 #4 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 990246 Genişletmek için tıkla... Başlangıç türü otomatiğe almışsın sorunun çözülmesi lazım. Artı 0 Eksi
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 990246 Genişletmek için tıkla... Başlangıç türü otomatiğe almışsın sorunun çözülmesi lazım.
KS KS nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 24 Nisan 2021 #5 Abuzetin dedi: Başlangıç türü otomatiğe almışsın sorunun çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Normal hadi öyle idi zaten. Gecikmeli başlatma otomatiğe mi almalıyım yok sa bu halin de mi durmalı. Artı 0 Eksi
Abuzetin dedi: Başlangıç türü otomatiğe almışsın sorunun çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Normal hadi öyle idi zaten. Gecikmeli başlatma otomatiğe mi almalıyım yok sa bu halin de mi durmalı.