B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 16 Ocak 2021 #1 Merhaba bu sabah Forza Horizon 4'ü indirirken yarıda kapattım (30 GB) ama indirilen dosyalar silinmedi. WindowsApp'den deniyorum System izin vermeli diyor. Yönetici olarak kendimi belirledim gene aynı. Nasıl silebilirim?
Merhaba bu sabah Forza Horizon 4'ü indirirken yarıda kapattım (30 GB) ama indirilen dosyalar silinmedi. WindowsApp'den deniyorum System izin vermeli diyor. Yönetici olarak kendimi belirledim gene aynı. Nasıl silebilirim?
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 Dosyaları boş bir diske taşı diski biçimlendir tamamdır.
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 16 Ocak 2021 #3 pcbozan23 dedi: Dosyaları boş bir diske taşı diski biçimlendir tamamdır. Genişletmek için tıkla... biraz daha detaylı anlatabilir misin
pcbozan23 dedi: Dosyaları boş bir diske taşı diski biçimlendir tamamdır. Genişletmek için tıkla... biraz daha detaylı anlatabilir misin
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Hocam dosya artıklarını bir klasörde topla ve onları kes ve boş bir diske yapıştır diski biçimlendir. pcbozan23 dedi: Hocam dosya artıklarını bir klasörde topla ve onları kes ve boş bir diske yapıştır diski biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Kopyalama değil taşıma
Hocam dosya artıklarını bir klasörde topla ve onları kes ve boş bir diske yapıştır diski biçimlendir. pcbozan23 dedi: Hocam dosya artıklarını bir klasörde topla ve onları kes ve boş bir diske yapıştır diski biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Kopyalama değil taşıma
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 16 Ocak 2021 #6 Ayarlar>Sistem>Depolama Geçici dosyalar var ordan kaldırabilirsin.
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 16 Ocak 2021 #7 212374 dedi: Ayarlar>Sistem>Depolama Geçici dosyalar var ordan kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orda yok pcbozan23 dedi: Hocam dosya artıklarını bir klasörde topla ve onları kes ve boş bir diske yapıştır diski biçimlendir. Kopyalama değil taşıma Genişletmek için tıkla... Taşıyamıyorum hata veriyor Users dan izin almanız lazım diyor kendimi yönetici yaptım gene aynı
212374 dedi: Ayarlar>Sistem>Depolama Geçici dosyalar var ordan kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orda yok pcbozan23 dedi: Hocam dosya artıklarını bir klasörde topla ve onları kes ve boş bir diske yapıştır diski biçimlendir. Kopyalama değil taşıma Genişletmek için tıkla... Taşıyamıyorum hata veriyor Users dan izin almanız lazım diyor kendimi yönetici yaptım gene aynı
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 16 Ocak 2021 #8 bugragtr20 dedi: Orda yok Taşıyamıyorum hata veriyor Users dan izin almanız lazım diyor kendimi yönetici yaptım gene aynı Genişletmek için tıkla... Windowsapps klasöründen mi silmeye çalışıyorsun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bugragtr20 dedi: Orda yok Taşıyamıyorum hata veriyor Users dan izin almanız lazım diyor kendimi yönetici yaptım gene aynı Genişletmek için tıkla... Windowsapps klasöründen mi silmeye çalışıyorsun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 16 Ocak 2021 #9 212374 dedi: Windowsapps klasöründen mi silmeye çalışıyorsun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... evet dosyaya girebiliyorum ama kendime izin verdiğim halde silemiyorum
212374 dedi: Windowsapps klasöründen mi silmeye çalışıyorsun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... evet dosyaya girebiliyorum ama kendime izin verdiğim halde silemiyorum