D Dorukhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #1 Merhaba telefonumdaki ve bilgisayarımdaki oyunları birbirine bağlayamıyorum. Facebook girişi yapyorum her ikisinden de fakat iki ayrı hesap olarak devam ediyorum ikisi de. Asphalt 8 ve Dungeon hunter 5'te denedim ikisinde de olmuyor. Yardım lütfen.
Merhaba telefonumdaki ve bilgisayarımdaki oyunları birbirine bağlayamıyorum. Facebook girişi yapyorum her ikisinden de fakat iki ayrı hesap olarak devam ediyorum ikisi de. Asphalt 8 ve Dungeon hunter 5'te denedim ikisinde de olmuyor. Yardım lütfen.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2016 #2 İyi de bu oyunların çapraz platform desteği var mı? Genelde olmuyor yani, bilginiz olsun.
D Dorukhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #3 Facebook hesabıyla bağlanma nedenimiz bilgilerin saklanması değil mi? Yani sadece iOS mu farklı oluyor Windows'la çapraz platformdan kastınız nedir? Recep Baltaş dedi: İyi de bu oyunların çapraz platform desteği var mı? Genelde olmuyor yani, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla...
Facebook hesabıyla bağlanma nedenimiz bilgilerin saklanması değil mi? Yani sadece iOS mu farklı oluyor Windows'la çapraz platformdan kastınız nedir? Recep Baltaş dedi: İyi de bu oyunların çapraz platform desteği var mı? Genelde olmuyor yani, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla...