ahmetalk Megapat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 21 23 Mayıs 2016 #1 Merhaba şu an bilgisayarımda Windows 10 yüklü. 500 gb alan var. Ben bunu 150 gb C: ve 320 GB D: olacak şekilde bölmüştüm. Şimdi C: kısmında işletim sistemi ve programlar var, D: kısmında ise yaklaşık 70 GB'lık önemli belgelerim var. D: kısmını bölüp kali linux kurmak istiyorum ama D: kısmındaki önemli belgelerimi kaybetmeden bunu nasıl yapabilirim? Basit bir şekilde "Birimi küçült"e tıklayıp mesela 50 gb yer vermem yetecek midir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2016
Merhaba şu an bilgisayarımda Windows 10 yüklü. 500 gb alan var. Ben bunu 150 gb C: ve 320 GB D: olacak şekilde bölmüştüm. Şimdi C: kısmında işletim sistemi ve programlar var, D: kısmında ise yaklaşık 70 GB'lık önemli belgelerim var. D: kısmını bölüp kali linux kurmak istiyorum ama D: kısmındaki önemli belgelerimi kaybetmeden bunu nasıl yapabilirim? Basit bir şekilde "Birimi küçült"e tıklayıp mesela 50 gb yer vermem yetecek midir?
Nedim Yılmaz Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #2 Disk ayırma işlemini kurulum esnasında yapın.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 23 Mayıs 2016 #3 Birimi küçült demeniz yeterlidir.
Asdert Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 203 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2016 #4 Birimi küçültme işlemini yaptığınız zaman kurulumda bu boşalan alanlar boş alan olarak gözüküyor. Zaten kurulum yaparken işletim sistemini nereye kurduğunuza dikkat ederek kurarsınız.
Birimi küçültme işlemini yaptığınız zaman kurulumda bu boşalan alanlar boş alan olarak gözüküyor. Zaten kurulum yaparken işletim sistemini nereye kurduğunuza dikkat ederek kurarsınız.