Windows 10 yanına Windows 7 veya Vista kurma

BeRaT25

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ekran kartım Win Vista ve Win 7 için uyumlu ama ben Win 10 32 Bit kullanıyorum. Sizden istediğim eğer biliyorsanız PC'nin açılışta önüme şıklar sunan Win Vista ya da Win 7'yi nasıl yapabilirim? Sanal makine istemiyorum.
Ekran kartım: ATI Radeon X1550 (eski ama bu dönemde yenisini almak da biraz zor).
Yardım edenlere teşekkür ediyorum.

Üstteki resimdeki gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskte birim oluştur, oraya Windows 7, Vista, artık ne istiyorsan kur. Fakat EFI bölümünü ayırma. Sonra muhtemelen böyle seçenecek gelicektir.

Eğer tek sorunun buysa driveri Windows 7 sriveri ile de güncelleştirebilirsin sorun olmaz ben öyle yapıyordum.

1) Eğer 2 adet diskiniz var diyelim biri Disk A biri Disk B, Windows 7'yi disk A bölümüne Windows 8'i disk B bölümüne kurarsınız.
2) Ilk önce Windows 7 sürümünü boot edeceksiniz ondan sonra Windows 8 sürümünü boot edeceksiniz (Burası biraz karışık detaylı bir araştırma ile nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…