Windows 10 temiz kurulum yaptım ama programlar sık sık yanıt vermiyor ve ekran bir süre donuyor, bazen oyuna girdiğimde de direkt donuyor bir süre sonra açılıyor. Herhangi bir program yanıt vermediğinde veya donduğunda arkada çalışan Spotify'daki ses kesiliyor Twitch, Youtube gibi sitelerde de video oynuyorsa donuyor, yüklenme işareti geliyor.
Sistemim:
Bende de oluyor. Tarayıcı da bile aşağı kaydırırken donma oluyor. Etkinleştirmede hata veriyor. Pencereleri sürüklerken bazen görünmez oluyorlar falan. Ben bırakıyorum. Yarın sabah Windows 7'ye geri döneceğim. Seni bilmem ama.
Bende de oluyor. Tarayıcı da bile aşağı kaydırırken donma oluyor. Etkinleştirmede hata veriyor. Pencereleri sürüklerken bazen görünmez oluyorlar falan. Ben bırakıyorum. Yarın sabah Windows 7'ye geri döneceğim. Seni bilmem ama.
Temiz Windows 7 kurup Windows 10'a yükselttim. Sonra da temiz Windos 10 kurdum dün öğlene kadar vaktimi aldı ama şuan mutluyum. Benim sistemim eski olduğu için arada buglar oluyor ama nadir. Şuan memnunum. Çok güzel oldu.