Clancy
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 16 GB Ram
- SSD veya HDD modeli
- SSD James Donkey (JD) 240 GB 1TB HDD
- Ekran kartı
- AMD Radeon RX 570
- Anakart
- MS-7C13 Micro Star International
- İşlemci
- intel(r) core(tm) i5-9400f cpu @ 2.90ghz
Öncelikle ben Dying Light adlı bir oyun aldım Steam'den sonra oyun çöktü geri denedim sonra pes ettim ve iade ettim sonra PC biraz çöktü. Steam'de oyun açınca falan bazen donuyor ya da hiç açmıyordu. Sonra Steam önbellek temizle dedim sonra düzeldi biraz sonra yattım uyudum. Sabah olunca açtım bilgisayarı 1 TB HDD gitmişti sonra bilgisayar yönetiminden geri getirmeyi denedim disk yönetimi yeri açılmadı format attım sonra açıldı. Başta HDD gelmişti geri yüklemiştim bilgisayara sonra gelmedi yeniden başlatmam gerekiyordu HDD ışığıda sönüyordu kasada o yüzden yeniden başlatıyordum sonra meğerse disk algılanamıyormuş üzerinde marka ismi yerine bilinmeyen aygıt yazıyordu sonra böyle olunca yeniden başlatıyordum artık hep bilinmeyen aygıt yazıyor hiç gelmedi bir daha şu an 1 aydır bu problemdeyim. HDD'yi çıkartıp 1 TB SSD satın alsam düzelir mi? Ayrıca bilgisayarı açtığımda yüklenmesi 20 dk sürüyor o yüzden yüklenirken tekrar restartlıyorum ki düzgünce açılsın o zaman birkaç saniye sürüyor açılması. Bir ara açılmamıştı içindeki bütün tozları aldım açıldı ve 2 -3 defa tek deneyişte düzgünce açılıp 20 dk bekletip restart attırmıyordu şimdi attırıyor. Disktemi hata var yoksa başka birşeyde mi?
Disk başlatılamıyor sanırsam nasıl düzelteceğim bilmiyorum.
Disk başlatılamıyor sanırsam nasıl düzelteceğim bilmiyorum.