Windows 10 yavaş çalışıyor

Ayrıyeten temp \prefetch temizleyin \ccleaner ve iyi bir programla temizlik yapın \
Disk temizlemede yapmayı ihmal etmeyin.
Bu ayarları yaparsanız sistem bayağı rahatlar isterseniz 32 Bit Windows 10'a geçebilirsiniz.
O da performans yükseltiyor benim HDD \i3\2gb DDR2 ram\ olan bilgisayarımda hızlı bile.

temizlik bat dosyasını her zaman güvenle kullanabilirsin sistem önbellek vs temizler. sonuçlar nasıl yeniden başlatınca aktif olur. aç kapa yap pc değişiklik ne durumda? regediti kendim yaptım senelerce

Temizlik BAT dosyasını her zaman güvenle kullanabilirsin sistem önbellek vs temizler. Sonuçlar nasıl yeniden başlatınca aktif olur. Aç kapa yap PC değişiklik ne durumda? Regediti kendim yaptım senelerce.

Bende bir BAT dosyası ile yapıyorumda atmaya uğraşmadım.

Temizlik BAT dosyasını her zaman güvenle kullanabilirsin sistem önbellek vs temizler. Sonuçlar nasıl yeniden başlatınca aktif olur. Aç kapa yap PC değişiklik ne durumda? Regediti kendim yaptım senelerce.

Şey bilgisayar 24 saniyede açıldı yapmadan önce 15 DK flan açılmıyor

Şey bilgisayar 24 saniyede açıldı yapmadan önce 15 DK flan açılmıyor
dahası var da burdan pek yardımcı olamam buradan uzaktan bağlantı ile belki 10 saniye altına düşer. benim cihaz 3 sn de açık hazır hale geliyor

Dahası var da buradan pek yardımcı olamam buradan uzaktan bağlantı ile belki 10 saniye altına düşer. Benim cihaz 3 sn de açık hazır hale geliyor

Şey mouse masaüstünde sürüklediğimizde mavi bir şey çıkarya o yeşil oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…