sensedat Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2019 #11 DNS bağlantın varsa, Microsoft gibi bazı şirketlerin sunucuları seni kısıtlıyor, DNS bağlantın varsa kapatıp tekrar denemeni öneririm.
DNS bağlantın varsa, Microsoft gibi bazı şirketlerin sunucuları seni kısıtlıyor, DNS bağlantın varsa kapatıp tekrar denemeni öneririm.
M MMUSMMUS Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 fearlesshuman dedi: Google Chrome üzerinden indirme yaparken bazen bende de yavaş indiriyor. Büyük boyutlu dosyaları genellikle IDM ile indiriyorum. Genişletmek için tıkla... IDM ne?
fearlesshuman dedi: Google Chrome üzerinden indirme yaparken bazen bende de yavaş indiriyor. Büyük boyutlu dosyaları genellikle IDM ile indiriyorum. Genişletmek için tıkla... IDM ne?
Umid_14 Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 70 Yer tovuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #13 StormGonsalez dedi: Chrome tam hizla indirmiyor zaten benim internetim 35 Mbps Chrome 1 MB ile indiriyor. Genişletmek için tıkla... ben 1mbps alsam sukur ederim bende en hizli 200kb oluyo
StormGonsalez dedi: Chrome tam hizla indirmiyor zaten benim internetim 35 Mbps Chrome 1 MB ile indiriyor. Genişletmek için tıkla... ben 1mbps alsam sukur ederim bende en hizli 200kb oluyo
Y yim Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #14 Arkadaşlar benimki de çok yavaş indiriyor verdiğiniz siteden değerlere baktım böyle yazdı download Mbps. 0.70 Upload Mbps. 1.10
Arkadaşlar benimki de çok yavaş indiriyor verdiğiniz siteden değerlere baktım böyle yazdı download Mbps. 0.70 Upload Mbps. 1.10