AtakanUsta Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Meksika 23 Haziran 2020 #11 222744 dedi: Kasması anormal, SSD yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Ssd yok ama milyon dolarlık ekran kartı ve işlemci var (milyon dolarlığı mecazi anlamda söyledim.)
222744 dedi: Kasması anormal, SSD yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Ssd yok ama milyon dolarlık ekran kartı ve işlemci var (milyon dolarlığı mecazi anlamda söyledim.)
Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 23 Haziran 2020 #12 AtakanUsta dedi: Ssd yok ama milyon dolarlık ekran kartı ve işlemci var (milyon dolarlığı mecazi anlamda söyledim.) Genişletmek için tıkla... SSD Olmadığını yanlış görmediysem söylememiş. Neden bu kadar kasıp heyecanlanıyorsunuz ki?
AtakanUsta dedi: Ssd yok ama milyon dolarlık ekran kartı ve işlemci var (milyon dolarlığı mecazi anlamda söyledim.) Genişletmek için tıkla... SSD Olmadığını yanlış görmediysem söylememiş. Neden bu kadar kasıp heyecanlanıyorsunuz ki?
AtakanUsta Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Meksika 23 Haziran 2020 #13 Elsun dedi: SSD Olmadığını yanlış görmediysem söylememiş. Neden bu kadar kasıp heyecanlanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Yok ise dedim.
Elsun dedi: SSD Olmadığını yanlış görmediysem söylememiş. Neden bu kadar kasıp heyecanlanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Yok ise dedim.
Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 23 Haziran 2020 #14 Sistemi büyük ihtimal kendi dizmemiş, bilen birisi dizmiş ve büyük ihtimal SSD kullanmıştır. Sorunun başka bir şeyde olduğunu düşünüyorum.
Sistemi büyük ihtimal kendi dizmemiş, bilen birisi dizmiş ve büyük ihtimal SSD kullanmıştır. Sorunun başka bir şeyde olduğunu düşünüyorum.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.301 Çözümler 14 24 Haziran 2020 #15 Windows 10 2004 sürümü ise evet bu sorunlar bu sürüm de mevcut. SSD kullanıyorum + sistemim iyi olmasına rağmen donmalar, geç açılma sorunları yaşıyorum. Güncelleme ile berbat nasıl edilir windows'dan öğrenin
Windows 10 2004 sürümü ise evet bu sorunlar bu sürüm de mevcut. SSD kullanıyorum + sistemim iyi olmasına rağmen donmalar, geç açılma sorunları yaşıyorum. Güncelleme ile berbat nasıl edilir windows'dan öğrenin
Stunter36 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer İstanbul 31 Mart 2022 #16 GreatestOfAlltimes dedi: Dolar 6.85TL tabii kaçınılacak maliyetten. HDD kullandıysanız normaldir. Genişletmek için tıkla... 6.85 .......
GreatestOfAlltimes dedi: Dolar 6.85TL tabii kaçınılacak maliyetten. HDD kullandıysanız normaldir. Genişletmek için tıkla... 6.85 .......