shooterfanas Kilopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayara direksiyon setim için bir driver kurmak istedim. Fakat driver'i kurduktan sonra bilgisayarda ilk Chrome olmak üzere diğer tarayıcılar ve Windows gezgini bazı yazıları sembollere dönüştü. Ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2017
Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayara direksiyon setim için bir driver kurmak istedim. Fakat driver'i kurduktan sonra bilgisayarda ilk Chrome olmak üzere diğer tarayıcılar ve Windows gezgini bazı yazıları sembollere dönüştü. Ne yapmalıyım ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mart 2017 #2 Bölge ve Dil ayarlarına baktın mı? Bunlar normal ayarlar:
shooterfanas Kilopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #3 Teşekkürler Recep Bey sorunumu hallettim "Sanırsam yüklediğim driver default windows fontu silmiş netten bulup yükledim sorunum düzeldi "
Teşekkürler Recep Bey sorunumu hallettim "Sanırsam yüklediğim driver default windows fontu silmiş netten bulup yükledim sorunum düzeldi "