maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 23 Aralık 2023 #1 Böyle oldu, nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Çözüm maraushi 23 Aralık 2023 monikqPEEK dedi: Denetim Masası > yazı tipleri veya Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > yazı tipleri. Sorununuz çözülmezse yazın. Genişletmek için tıkla... ClearType'ı ayarlayınca düzeldi.
monikqPEEK dedi: Denetim Masası > yazı tipleri veya Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > yazı tipleri. Sorununuz çözülmezse yazın. Genişletmek için tıkla... ClearType'ı ayarlayınca düzeldi.
monikqPEEK Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 maraushi dedi: Eki Görüntüle 2062256 Böyle oldu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > yazı tipleri veya Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > yazı tipleri. Sorununuz çözülmezse yazın. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Eki Görüntüle 2062256 Böyle oldu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > yazı tipleri veya Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > yazı tipleri. Sorununuz çözülmezse yazın.
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 23 Aralık 2023 #3 monikqPEEK dedi: Denetim Masası > yazı tipleri veya Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > yazı tipleri. Sorununuz çözülmezse yazın. Genişletmek için tıkla... ClearType'ı ayarlayınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
monikqPEEK dedi: Denetim Masası > yazı tipleri veya Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > yazı tipleri. Sorununuz çözülmezse yazın. Genişletmek için tıkla... ClearType'ı ayarlayınca düzeldi.