LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #1 Yazı tipini seçiyorum masaüstüne atıyorum, sağ tık yapıp değiştir diyorum ama hicbir şey olmuyor. Sorun nedir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
Yazı tipini seçiyorum masaüstüne atıyorum, sağ tık yapıp değiştir diyorum ama hicbir şey olmuyor. Sorun nedir? Teşekkürler.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #2 Windows 10 Yazı Tipini Değiştirme (Resimli Anlatım) Merhaba arkadaşlar! Sizlerle bu yazımızda, Windows 10'da yazı tipini (font) ayarının nasıl değiştirilebileceğini paylaşacağız. 'Windows 10' işletim teknodestek.com.tr
Windows 10 Yazı Tipini Değiştirme (Resimli Anlatım) Merhaba arkadaşlar! Sizlerle bu yazımızda, Windows 10'da yazı tipini (font) ayarının nasıl değiştirilebileceğini paylaşacağız. 'Windows 10' işletim teknodestek.com.tr
LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #3 enter dedi: Windows 10 Yazı Tipini Değiştirme (Resimli Anlatım) Merhaba arkadaşlar! Sizlerle bu yazımızda, Windows 10'da yazı tipini (font) ayarının nasıl değiştirilebileceğini paylaşacağız. 'Windows 10' işletim teknodestek.com.tr Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama yarın bir daha bakarım teşekkürler.
enter dedi: Windows 10 Yazı Tipini Değiştirme (Resimli Anlatım) Merhaba arkadaşlar! Sizlerle bu yazımızda, Windows 10'da yazı tipini (font) ayarının nasıl değiştirilebileceğini paylaşacağız. 'Windows 10' işletim teknodestek.com.tr Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama yarın bir daha bakarım teşekkürler.
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Temmuz 2020 #4 LOLTA55 dedi: Yazı tipini seçiyorum masaüstüne atıyorum, sağ tık yapıp değiştir diyorum ama hicbir şey olmuyor. Sorun nedir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin?
LOLTA55 dedi: Yazı tipini seçiyorum masaüstüne atıyorum, sağ tık yapıp değiştir diyorum ama hicbir şey olmuyor. Sorun nedir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin?
LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #5 EmirhanKod dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim teşekkürler.
EmirhanKod dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim teşekkürler.