Çözüldü Windows 10 "yazıcı ekle" - "aygıt ekle" çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 içerisinde "yazıcı veya tarayıcı ekleyin" seçeneğine basınca bir pencere açılmadan kapanıyor ve ekleme yapamıyorum, haricen denetim masasında "aygıtlar ve yazıcılar" kısmında da aygıt Ekle'ye veya yazıcı ekleye basınca aynısı oluyor. Ne yapabilirim arkadaşlar?

Çözüm
Aygıt yöneticisinde güncelleme yapabiliyor musunuz yazıcı ile ilgili bir şey varsa? Biliyorum ekli değil yazıcı ama...

Evet yazıcı ekli olmadığı için güncellemek için bir aygıt çıkmıyor karşıma, SFC /scannow yazıp bilgisayarınızı yeniden başlatmayı da denemdim düzelmedi var mı dır başka bir şey aklınızda acaba?

Sorunu çözdüm sonunda, söyle;

Denetim Masası - yönetimsel araçlar - hizmetler - "aygıt ilişkisi hizmeti" / "device association service" durdurulmuştu, etkin hale getirdim ve düzeldi, teşekkürler tekrar.
Aygıt yöneticisinde güncelleme yapabiliyor musunuz yazıcı ile ilgili bir şey varsa? Biliyorum ekli değil yazıcı ama...

Evet yazıcı ekli olmadığı için güncellemek için bir aygıt çıkmıyor karşıma, SFC /scannow yazıp bilgisayarınızı yeniden başlatmayı da denemdim düzelmedi var mı dır başka bir şey aklınızda acaba?

Sorunu çözdüm sonunda, söyle;

Denetim Masası - yönetimsel araçlar - hizmetler - "aygıt ilişkisi hizmeti" / "device association service" durdurulmuştu, etkin hale getirdim ve düzeldi, teşekkürler tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…