Windows 10 yazılar çok küçük

!BaDBoY!

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,
Bugun yeni bir laptop aldım ve içinde Windows 10 kurulu ve ekran cozunurlugum 1920 x 1080 yazılar cok kucuk butun guncellemelerı yaptım. Görüntü ayarlarından 125 önerilen diyor ama yazılar cok kucuk webte gezerken kör olacam ılk basta %150 yaptım bıraz daha bulanıklastı yazılar ama guncellemelerden sonra daha iyi oldu sanki genede emın degılım cok ugrastım sizden ricam 1920 x 1080 15.6 inç kullanan birisi W10'da hangi ölçüde kullandıgını belırtebilir mi? Önerilen %125 yazıo ama cok kucuk. Ben %150 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Merhaba,
Bugun yeni bir laptop aldım ve içinde Windows 10 kurulu ve ekran cozunurlugum 1920 x 1080 yazılar cok kucuk butun guncellemelerı yaptım. Görüntü ayarlarından 125 önerilen diyor ama yazılar cok kucuk webte gezerken kör olacam ılk basta %150 yaptım bıraz daha bulanıklastı yazılar ama guncellemelerden sonra daha iyi oldu sanki genede emın degılım cok ugrastım sizden ricam 1920 x 1080 15.6 inç kullanan birisi W10'da hangi ölçüde kullandıgını belırtebilir mi? Önerilen %125 yazıo ama cok kucuk. Ben %150 kullanıyorum.
Ekran kartı driver ları yüklümü acaba ?

Kusura bakma dostum noktalama işareti koymadıgım için hesabım ceza almıs ilk defa boyle bırseyle karsılasıyorum cok sacma sapan. Sorunun cevabına gelecek olursam evet bütün güncellemelerim tamamdır. Windows ve ekran kartı son sürümde.

aynı sorun bende de var büyütmek yada font işe yaramıyor... photoshop menü çok küçük ikonlar görünmüyor ama mesela dosya menüsü tıkladığımda çıkan pencere normal.. photoshop yandaki ikonlar çok küçük görünmüyor neredeyse... çözen var mı böyle bir problemi...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı