ThisisPerfect Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, çok fazla uzatmayacağım. Direk SS'lerle anlatıyorum sorunu.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 4 Kasım 2014 #2 Teknik önizleme sürümü olduğundan böyle hatalar normal.
ThisisPerfect Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #3 sadece bende mi bu sorun yoksa genel mi ?
N Neutral Ziyaretçi 4 Kasım 2014 #4 Genel olmasını beklemem. ISO dosyasını nereden indirdiniz? Tüm sürücülerin düzgün bir şekilde yüklendi mi?
Genel olmasını beklemem. ISO dosyasını nereden indirdiniz? Tüm sürücülerin düzgün bir şekilde yüklendi mi?
ThisisPerfect Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #5 iso dosyasını Microsoftun kendi sitesinden indirdim ilk başta sıkıntı yok sonraki builde güncelleyince sıkıntı yaratmıştı onuda çözdüm. Windows Updateden güncellemeleri yaptım şuan sıkıntı yok teşekkürler yardım için
iso dosyasını Microsoftun kendi sitesinden indirdim ilk başta sıkıntı yok sonraki builde güncelleyince sıkıntı yaratmıştı onuda çözdüm. Windows Updateden güncellemeleri yaptım şuan sıkıntı yok teşekkürler yardım için