Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 19 Aralık 2021 #1 Windows 10 yazılar sarı, yeşil, kırmızı oldu yardım edin ekran görüntüsü alayım derken böyle şeyler oldu. Kişileştir ve görüntü ayarlarını açarken hata veriyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (45).png 30,4 KB · Görüntüleme: 243 Ekran Görüntüsü (46).png 23,7 KB · Görüntüleme: 170 Ekran Görüntüsü (47).png 132,7 KB · Görüntüleme: 218 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Windows 10 yazılar sarı, yeşil, kırmızı oldu yardım edin ekran görüntüsü alayım derken böyle şeyler oldu. Kişileştir ve görüntü ayarlarını açarken hata veriyor.
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 20 Aralık 2021 #11 Farlitex dedi: Format atmaya gideyim ben en iyisi görüşürüz. Ekran görüntüsü alayım derken oldu. Genişletmek için tıkla... sol Alt + solShift + Print Screen tuşuna basar mısın? Açmak kapatmak için olan kısa yol. Son düzenleme: 20 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Farlitex dedi: Format atmaya gideyim ben en iyisi görüşürüz. Ekran görüntüsü alayım derken oldu. Genişletmek için tıkla... sol Alt + solShift + Print Screen tuşuna basar mısın? Açmak kapatmak için olan kısa yol.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 20 Aralık 2021 #12 Farlitex dedi: Format atmaya gideyim ben en iyisi görüşürüz. Ekran görüntüsü alayım derken oldu. Genişletmek için tıkla... Formata gerek yok bence. Siz güvenli mod üzerinden bir de deneyin. Artı 0 Eksi
Farlitex dedi: Format atmaya gideyim ben en iyisi görüşürüz. Ekran görüntüsü alayım derken oldu. Genişletmek için tıkla... Formata gerek yok bence. Siz güvenli mod üzerinden bir de deneyin.
KS KS Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 20 Aralık 2021 #13 Format attım durum çözüldü. Artı 0 Eksi
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 20 Aralık 2021 #14 Farlitex dedi: Format attım durum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Gerek yoktu sol Alt + solShift + Print Screen tuşuna basman yeterliydi. Artı 0 Eksi
Farlitex dedi: Format attım durum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Gerek yoktu sol Alt + solShift + Print Screen tuşuna basman yeterliydi.