Windows 10 Yazılar Soluk Görünüyor

Daha fazla  
Windows 10 güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarda yazıların renkleri şu şekilde bozuldu. Masaüstünde, uygulamaların içinde herhangi bir sıkıntı yok fakat denetim masasında programları kaldır menüsünde falan aynı şekilde yazıların rengi soluk. İnternette epey aradım ama bir çözüm bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aşağıya bir örnek görsel bıraktım.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows etkindi, grafik adaptörü güncel değilmiş onu güncelledim ve düzeldi. Teşekkür ederim.
Dün grafik adaptörünün sürücüsünü güncelleyince sıkıntı düzelmişti fakat bugün bilgisayarı açtım aynı sıkıntı devam ediyor sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir?
Windows etkindi, grafik adaptörü güncel değilmiş onu güncelledim ve düzeldi. Teşekkür ederim.
Dün grafik adaptörünün sürücüsünü güncelleyince sıkıntı düzelmişti fakat bugün bilgisayarı açtım aynı sıkıntı devam ediyor sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı