mustafalps Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 3 Ekim 2022 #1 Merhaba, Windows 10 işletim sisteminde yeni kullanıcı eklemenin performansa herhangi bir etkisi var mıdır?
Merhaba, Windows 10 işletim sisteminde yeni kullanıcı eklemenin performansa herhangi bir etkisi var mıdır?
5 565148 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 643 Çözümler 8 3 Ekim 2022 #2 mustafalps dedi: Merhaba, Windows 10 işletim sisteminde yeni kullanıcı eklemenin performansa herhangi bir etkisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden 5. seçenekte kullanıcılarda her kullanıcı ne çekiyor ne kadar RAM ne kadar CPU çekiyor görebilirsin bir uygulama çalıştırmak içinse farklı bir masaüstü açıp (tuşunu hatırlamıyorum) oradan yapabilirsin istersen.
mustafalps dedi: Merhaba, Windows 10 işletim sisteminde yeni kullanıcı eklemenin performansa herhangi bir etkisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden 5. seçenekte kullanıcılarda her kullanıcı ne çekiyor ne kadar RAM ne kadar CPU çekiyor görebilirsin bir uygulama çalıştırmak içinse farklı bir masaüstü açıp (tuşunu hatırlamıyorum) oradan yapabilirsin istersen.