2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 28 Ekim 2020 #11 Yamete Kudasai dedi: Hayır, kendi kullanıcı adımla aynı. Genişletmek için tıkla... Şu yöntemi dener misiniz? İkinci hesabınızın şifresini değiştirip silmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yamete Kudasai dedi: Hayır, kendi kullanıcı adımla aynı. Genişletmek için tıkla... Şu yöntemi dener misiniz? İkinci hesabınızın şifresini değiştirip silmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DMRGNR Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #12 Bu yöntem işe yaramazsa Regue Killer programı ile taratın.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 28 Ekim 2020 #13 Sorunu çözdüm. netplwiz yazıp çıkan ekranda üstteki tiki kaldırıp tekrar tikledim. Tamama bastığımda bana parola belirlememi sordu ve yazınca bilgisayarı yeniden başlattım. Artık otomatik giriş yapıyor ama hala 2 tane kullanıcı var.
Sorunu çözdüm. netplwiz yazıp çıkan ekranda üstteki tiki kaldırıp tekrar tikledim. Tamama bastığımda bana parola belirlememi sordu ve yazınca bilgisayarı yeniden başlattım. Artık otomatik giriş yapıyor ama hala 2 tane kullanıcı var.